La Cambra de Comerç de Manresa inicia una nova línia de cursos adreçats a persones majors de 45 anys que estiguin en situació d’atur i vulguin formar-se per trobar una feina. Es tracta del programa Talento 45+ que impulsa la Cámara de España amb finançament dels Fons Europeus. El primer curs que s’oferirà dins d’aquest programa és un d’electricitat bàsica, domèstica i industrial que es farà en col·laboració amb el Centre de Formació Pràctica. Començarà el 14 d’octubre i les inscripcions ja poden fer-se al correu electrònic andrea@cambramanresa.org i al telèfon 93 872 42 22. El curs és gratuït.

Amb aquesta proposta, la Cambra amplia la seva oferta de formació orientada a la inserció laboral de persones en situació d’atur. I ho fa amb la franja de majors de 45 anys després d’una llarga trajectòria en la formació de joves menors de 30 anys dins del programa PICE, ara anomenat Talento Joven. A partir del coneixement directe de les necessitats de les empreses del territori, la Cambra programarà cursos que s’ajustin als perfils que aquestes demanen i que moltes vegades tenen dificultats per cobrir.

El curs d’electricitat bàsica, domèstica i industrial tindrà una durada de 60 hores i s’impartirà a les noves instal·lacions del CFP al Palau Firal de Manresa. L’horari del curs és els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores. Per fer-lo no cal tenir cap tipus de coneixements ni experiència prèvia en aquest àmbit.